Na vsebino

Tenisači že v prvi sezoni blizu najboljšim

Ekipa Tenis kluba Loka se je letos pridružila tekmovanju v Posavsko - dolenjski rekreativni ligi v tenisu, ki poteka že od leta 1998.

Črnomaljski tenisači so se v spomladanskem delu tekmovanja dobro odrezali, saj po osmih odigranih krogih v konkurenci devetih ekip zasedajo visoko 4. mesto. Zabeležili so štiri zmage, en remi in tri poraze. Po dobrih predstavah se tako že veselijo jesenskega dela tekmovanja, ko se bodo pomerili s štirimi najboljšimi ekipami Dolenjske in Posavja.

Liga je sestavljena iz spomladanskega in jesenskega dela. Ekipe se med seboj pomerijo v igrah posameznikov in v dveh igrah dvojic. Zmaga tista ekipa, ki doseže največ točk. Tekme potekajo enkrat tedensko doma ali v gosteh.

Ekipo Tenis klub Loka sestavljajo: igralec in vodja ekipe Jani Majerle, kapetan ekipe Franci Novak, organizacijska podpora Ivan Begović ter igralci Mitja in Ivo Goršek, Denis Avguštinčič, Dejan Čurk, Simon in Branko Bahor, Tomaž Kapele, Miro Matekovič,Tomaž Mušič in Gorazd Rade.

Priponke

Vir: TK Loka

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj