Na vsebino

Tradicionalna prijateljska tekma veteranov

Kot že nekaj let v času prireditve Vinska vigred, so tudi letos veterani NK Kolpa gostili nogometne prijatelje, veterane iz NK Brda. Medsebojno “merjenje moči” je bilo zelo napeto, igralci so bili precej dobre volje, nasmejani ter polni energije za igro. Akcij, golov ter dobrih posredovanj vratarjev ni manjkalo. Rezultat niti ni bil toliko v ospredju kot druženje, smeh in pa najbolj pomembno, da se je tekma končala brez poškodb. Nenazadnje so le igrale veteranske ekipe.

Po končani tekmi sta ekipi druženje nadaljevali v klubskem lokalu v Podzemlju, kjer so se “utrujeni” igralci okrepčali z dobro jedačo in predvsem ohlajeno pijačo. Ekipa NK Brda je svojo pot nadaljevala v Metliki na Vinski vigredi.

Iskrena hvala Mesarstvu Pepe za sponzoriranje mesnih dobrot. Še enkrat tudi velika hvala ekipi veterani NK Brda in veselimo se ponovnega snidenja v juniju, ko bomo v Brdih gostovali na veteranskem turnirju!

Vir: NK Kolpa

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj