Na vsebino

Tretje mesto na nogometnem turnirju

Starejši dečki Nogoletne šole Bela krajina so se včeraj udeležili turnirja v Kamniku in osvojili odlično tretje mesto.
V skupini so se naši fantje pomerili s Slovanom, Domžalami in Ihanom, po osvojenem prvem mestu v skupini pa so v polfinalu po streljanju kazenskih strelov premagali Termit Moravče. V finalu treh ekip so se fantje pomerili z obema ekipama ljubljanske Olimpije, ki pa sta bili prevelik zalogaj.
Na koncu težko prisluženo tretje mesto, v Belo krajino pa je romal tudi pokal za najboljšega vratarja, ki ga je osvojil naš Luka.

Aktivni so bili tudi fantje selekcij U10 in U13, ki so se ta konec tedna udeležili turnirja v Zagrebu. Fantje do 10 let so se v skupini pomerili s klubi Vrapce, Dinamo in Lokomotiva Zagreb. Po skupinskem delu je naše fante žal izločila Futsal akademija Zagreb.
Mlajšim dečkom je žreb v skupini namenil zagrebški ekipi futsal akademije in Lokomotivo ter ekipo Bubamara. Po uvrstitvi v osmino finala so morali tam priznati premoč drugi ekipi Lokomotive Zagreb.

Čestitke fantom in trenerjem!

Vir: Nogometna šola Bela krajina

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj