Na vsebino

Troti izgubili prvo pripravljalno tekmo

Rumeni smo odigrali prvo pripravljalno tekmo pred premierno sezono v 4. slovenski ligi. Pomerili smo se z ekipo KK Kolpa, črnomaljskim drugoligašem. Končali smo jo s porazom 80:71.

Tekmo so bolje odprli domači, ki so hitro povedli za 10 točk. Do polčasa so se naši košarkarji prebudili in prednost Kolpe stopili na vsega točko (38:39). V drugem delu srečanja smo Troti prvič na tekmi povedli, vendar na koncu nismo uspeli streti Kolpe, ki je slavila z 80:71. Bolj kot rezultat veseli dejstvo, da so naši košarkarji, proti zagotovo najboljšemu nasprotniku v svoji zgodovini, odigrali zelo solidno tekmo. Belokranjsko-dolenjsko navezo sta največkrat pičila Abram (15) in Janc (12), pri domačih sta bila najbolj razigrana Mežan (21) in Butala (18). Troti, ki smo tokrat nastopali brez Mihaliča in Blatnika, bomo svojo drugo pripravljalno tekmo odigrali že naslednji četrtek, ko bomo gostovali v Ivančni Gorici.

Ob tej priložnosti bi se radi zahvalili ekipi Kolpe za organizacijo tekme. Fantom s sončne strani Gorjancev želimo uspešno sezono in čim manj poškodb.

KK Kolpa : KK Žoltasti Troti
Prijateljska tekma, Črnomelj, 2.10.2015

80:71

Mežan 21, Butala 18, Ristić 12, Lozar 9, Lamut 7, Henigman 7, Cimerman 6;
Abram 15, Janc 12, Okleščen 8, Medle 8, Derlink 7, Župevec 6, Lenart 6, Kovač 5, Drenik 4

Vir: KK Žoltasti troti
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj