Na vsebino

Tudi na novomeškem polmaratonu Belokranjci

Na včerajšnjem polmaratonu v Novem mestu je z novim rekordom proge na 21 km slavil Mitja Krevs. Na tekih (6 in pol km, 10 km in 21 km) se je zbralo nekaj manj kot 800 tekačic in tekačev, seveda brez Belokranjcev tudi tokrat ni šlo.

Na 6,5 km dolgi razdalji je čast Radia 1 Odeon zastopala Kim Riznič, ki je odlično opravila s progo in bila med 70-imi tekačicami na 28. mestu. Barbara Matakovič (ravno tako Radio 1 Odeon), je tekla na 10-km preizkušnji in med 63-imi tekačicami zasedla 42. mesto. Maja Hrnjak Slak (ŠRD 184) pa je na 21-km progi zasedla 53. mesto med 90-imi tekačicami.

Matjaž Pintarič (TKD Bela krajina) je včeraj sodeloval na 10-km teku in si pritekel 16. mesto v absolutni konkurenci (98 tekačev), v svoji starostni skupini je bil drugi.

Gorazd Tekavec (Bela krajina) se je podal na 21-km tek in zasedel 41. mesto v absolutni razvrstitvi (223 tekačev), v svoji kategoriji je bil na tretjem mestu.

Vse rezultate najdete TUKAJ.

V množici tekačic in tekačev je velika verjetnost, da smo kakšnega belokranjskega tekmovalca/ko spregledali, zato vas prosimo, da nam to sporočite in vas dodamo v poročilo.

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj