Na vsebino

Turnir v namiznem tenisu na Butoraju

Danes je ŠD Butoraj organiziralo namiznoteniški turnir v gasilskem domu na Butoraju, ki se ga je udeležilo 20 tekmovalcev. Lopar je najboljše vihtel član NTK Bela krajina Jožko Omerzel, ki je slavil zmago tudi v parih skupaj z Antonijo Bahor, prav tako članico NTK Bela krajina.

Na začetku so se igralci pomerili v parih, nato pa še v posamični konkurenci, kjer so tekmovali v štirih predskupinah po pet tekmovalcev. Nosilci predskupin so bili vnaprej določeni, in sicer Jožko Omerzel, Jani Dražumerič, Zvone Stanešič in Andrej Žvab. Prva dva iz predskupine sta se uvrstila v skupino A, ostali so se pomerili v skupini B. V obeh skupinah se je nato igralo po sistemu izločanja.

Poleg zmagovalca Jožkota Omerzela, so se turnirja udeležili tudi naslednji člani NTK Bela krajina, ki so zasedli naslednja mesta:

V skupini A sta se najboljše uvrstila Jani Dražumerič in Aleš Hudelja, ki sta zasedla 3, oz. 4. mesto. Igor Kapš, Zvone Stanešič, Andrej Žvab in Ivan Klobučar so zasedli mesta med 5 in 8.

V skupini B je največ pokazal Andrej Štefanc, ki je zasedel 2. mesto (10. mesto v generalni razvrstitvi). Loparje sta preizkušala tudi Matej Weiss in Edi Grahek, ki sta osvojila 3., oz. 4. mesto v skupini (med 11. in 12. mestom v generalni razvrstitvi). Kristijan Rožmarin je zasedel med 5. in 8. mestom (med 13. in 16. mestom v generalni razvrstitvi) ter Andrej Kmetič in Antonija Bahor, ki sta zasedla med 9. in 12. mestom (med 17. in 20. mestom v generalni razvrstitvi).

Vir: NTK Bela krajina

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj