Na vsebino

Uspešen konec tedna za mlade nogometaše in člane

Člani so v gosteh pri Rudarju slavili z zadetkoma Uroša Jotanovića in Dejana Jedrinoviča. Po tretji zaporedni zmagi so napredovali na 4. mesto RLL. Po dveh gostovanjih sedaj naše člane zopet čaka tekma pred domačo publiko. V soboto ob 16. uri se bodo na stadionu v Loki pomerili proti Zagorju.

Mladinci so na Vražjem kamnu z zadetki Tea, Žige in Tima dosegli novo zmago in so trenutno na četrtem mestu v ligi, z istim številom točk kot vodilna ekipa.

Starejši dečki so po treh zmagah tokrat remizirali na težkem gostovanju v Zagorju. Na lestvici so padli na drugo mesto, z istim številom točk a slabšo gol razliko kot vodilna ekipa.

Mlajši dečki so se z zmago nad Jevnico utrdili na četrtem mestu lige. Za nove tri točke so zadeli Timi trikrat in po enkrat Mišel ter Iztok.

Selekcija mlajših dečkov U12 je v gosteh odigrala tekmo z Virtusom iz Kamnika, cicibani do 11 let so gostovali v Mirni, njihovi vrstniki do 10 let pa so se na gostovanju v Novem mestu pomerili s Krko.

Člani: Rudar Trbovlje - Bela krajina 1:2 (0:1)

Mladinci: Bela krajina - Dren Vrhnika 3:1 (1:0)

U15: Zagorje - Bela krajina 1:1 (0:0)

U13: Bela krajina - Jevnica 5:0 (2:0)

Vir: NŠ Bela krajina

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj