Na vsebino

Uspešen konec tedna za NŠ Bela krajina

Za našimi tekmovalnimi selekcijami je zelo uspešen konec tedna, saj so bile vse uspešnejše od svojih nasprotnikov.

Člani so na domačem terenu z zadetkoma Edisa Dedića in Elvisa Šarića premagali Ivančno Gorico. Z drugo zaporedno zmago so se povzpeli na 5. mesto RLL. Pred člani je sedaj še ena gostujoča tekma - v nedeljo bodo gostovali pri ekipi Rudar Trbovlja.

Mladinci so v gosteh premagali ekipo Zagorja. Za zmago sta zadela Erik in Tim, mladinci pa so s tekmo manj trenutno uvrščeni na 6. mesto lige.

Starejši dečki nadaljujejo z dobrimi predstavami v 1. ligi. Na domači tekmi proti ekipi Dlan Logatec so dosegli visoko zmago in so po treh krogih na 1. mestu ligaške razpredelnice kot edina ekipa s polnim izkupičkom. Za zmago sta bila uspešna enkrat Patrik in kar petkrat Matej.

Strelsko razpoloženi so bili tudi mlajši dečki, ki so v gosteh premagali Termit Moravče. S petimi zadetki Timija in po enim Roka, Žana in Boruta, so si priigrali nove tri točke, ki jih uvrščajo na 4. mesto 2. lige.

Na ostalih tekmah so se mlajši dečki U12 doma pomerili s Šentjernejem, selekciji U10 in U11 pa sta ravno tako doma odigrali prvenstveni tekmi proti Domžalam.

Člani: Bela krajina - Ivančna Gorica 2:1 (2:1)

U19: Zagorje - Bela krajina 1:2 (0:1)

U15: Bela krajina - Dlan Logatec 6:1 (2:0)

U13: Termit Moravče - Bela krajina 1:8 (1:5)

Vir: NŠ Bela krajina
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj