Na vsebino

Uspešna rokometna sobota

Rokometaši Črnomlja so se 9. krogu 1.B lige v domači dvorani pomerili z vodilno ekipo RK Dol TKI Hrastnik. Zanimiva in izenačena tekma se je končala brez zmagovalca (33:33). Gosti iz Dola pri Hrastniku so si v 12. minuti priigrali že pet zadetkov prednosti, a so se Črnomaljci po minuti odmora na parket vrnili močnejši in do polčasa stopili razliko na zgolj točko zaostanka (17:18).

V drugi polčas so znova bolje vstopili Dolani in si priigrali tri zadetke prednosti, potem pa sta sledila zadetka domačih igralcev Urha Emeršiča in Alena Jereba. V 58. minuti je bil izid znova izenačen in gledalci v Črnomlju so bili priča zelo napeti končnici. Izid je ostal nespremenjen vse do 60. minute. Takrat sledila minuta odmora za Dol, uspešen strel Jana Hočevarja in ponovno vodstvo. Nato so minuto odmora izkoristili še Črnomaljci in po golu Luke Muhiča postavili končnih 33:33.

Črnomaljci so se z novo osvojeno točko zavihteli na osmo mesto prvenstvene lestvice.

RK ČRNOMELJ – RK DOL TKI HRASTNIK 33 : 33 (17 : 18)
Strelci za Črnomelj: Muhič 10, Emeršič 6, Pirh 4, Jereb, Vidmar in Medic po 3

Po napeti tekmi članov, so se pomerili še kadeti obeh ekip. Mladi črnomaljski rokometaši so suvereno premagali vrstnike iz RK Dol TKI Hrastnik in se na koncu zasluženo veselili dveh novih točk.

Še pred tem so veterani RK Črnomelj premagali prijatelje iz RK Hvar.

Vir: rokomet.net, RK Črnomelj

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj