Na vsebino

V soboto odigran mednarodni turnir v odbojki

V soboto je ŽOK Črnomelj v sklopu občinskega praznika organiziral mednarodni turnir v odbojki.

Tekme so potekale v telovadnici OŠ Mirana Jarca. V prvi tekmi so domača dekleta z dobro igro brez težav premagale vrstnice iz ŽOK TPV Volley Novo mesto. V tretjem setu so zaigrale punce, ki so šele pred kratkim začele s treniranjem in je bila to prva njihova tekma. Pokazale so, da se lahko v bodoče na njih računa.

V tekmi za prvo mesto, ogledal si jo je tudi župan Andrej Kavšek, je dekletom zmanjkalo malo športne sreče. V odločilnem tretjem setu so bile boljše nasprotnice iz Karlovca in zmagale z 2-1.

Nagrade je podelil g. Andrej Kavšek. Veselili smo se 2. mesta in nagrade za najboljšo igralko turnirja, ki jo je dobila naša Nina Košele. Sledila je še pizza iz sosednje pizzerije. Hvala vsem,ki ste kakor koli pomagali pri organizaciji turnirja.

Za ekipo ŽOK Črnomelj so nastopale: Ema Kambič, Sara Lužar, Nadja Kočevar, Nina Košele, Irma Subašić, Anja Beličič, Anja Jakša, Ema Markovič, Sara in Ana Majerle, Neja Štukelj, Lara Simonič, Maruša Kapele in trenerka Simona Satošek.

Vir: ŽOK Črnomelj
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj