Na vsebino

Veliki talent v Ljubljani živi svoje sanje

Aljoša Matko (foto: NK Bravo)
Aljoša Matko (foto: NK Bravo)

Nogometna pot je velikega talenta Maribora in najboljšega strelca 1. mladinske lige iz štajerske prestolnice privedla do Ljubljane. Vsaj začasno. Aljoša Matko se je pred začetkom nove sezone iz Ljudskega vrta začasno preselil v glavno mesto Slovenije, kjer je kot posojen nogometaš vijoličastih oblekel dres novopečenega slovenskega prvoligaša Brava, pišejo v Ekipi24.

V zadnjem krogu se je Aljoša Matko že dokazal kot član Brava. Na gostovanju svojega novega moštva proti Muri je v Fazaneriji zabil dva zadetka. In čeprav je njegov klub klonil s 3:4, bo tekma proti Muri Matku za vedno ostala v lepem spominu.

"Sijajno je bilo zadeti proti Muri. Veselje ob mojem prvem golu med člansko konkurenco in sploh prvem zadetku NK Bravo v prvoligaški konkurenci je bilo sicer kratko, saj je Mura hitro odgovorila. Vendar bo zame ta zadetek nekaj posebnega. Za vselej se bo zapisal v klubsko zgodovino in seveda tudi v moj življenjepis," pravi odlični mladi napadalec Brava.

Že v nedeljo bo Matko znova na delu. Svoj strelski izkupiček bo poskušal popraviti na tekmi s še enim novincem v ligi, ekipo Tabora. "Po dveh močnih ekipah, ki sta igrali tudi v Evropi, zdaj prihaja na papirju lažja naloga. Vendar je Sežana izjemno močan nasprotnik. Želimo si, da bi igrali čim bolje in prišli do prve zmage v letošnji sezoni," svoje misli pred tekmo s Sežančani razkriva veliki up vijoličastih.

Vir: Ekipa24
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj