Na vsebino

Z gostovanja v Cerknici z zmago

Dekleta Kegljaškega kluba Bela krajina so 3. krog ligaških tekmovanj odigrala včeraj proti igralkam Bresta. Tekma je bila, tako kot se spodobi, zelo napeta do zadnjih lučajev.

Kot prvi sta na stezi stopili Ksenija Pezdirc (521) in Miroslava Stegne (525). Ekipno točko je Ksenija osvojila, medtem ko je Miri zmanjkalo malo sreče in zbranosti.

V drugem bloku, sta z enim kegljev prednosti, nastopili Cvetka Lamut (532) in Marija Kolbezen (483). Tudi tukaj sta si ekipi točki razdelili, saj je Cvetka svojo nasprotnico suvereno premagala, medtem ko Mariji ni stekla igra po naših željah.

V tretjem bloku igralk sta nato nastopili še Jožica Birkelbach (519) in Ana Ljubenko (535), ki sta branili prednost 22 kegljev. Obe igralki sta imeli vzpone in padce med tekmo, vendar sta obe priigrali pomembni ekipni točki. Tekma je bila napeta do zadnjega lučaja, saj je Jožica priigrala točko ravno v zadnjem metu, medtem ko je Ana zadnji set odigrala odlično, ter s tem dokončno strla odpor tekmic.

Končni rezultat: 2:6 (3080:3115).

Podrobnejši rezultati so podani v tabeli spodaj, video posnetek tekme pa si lahko ogledate tukaj:

Priponke

Vir: Kegljaški klub Bela krajina

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj