Na vsebino

Zahvala vsem, ki nam stojite ob strani in nadaljevanje treningov

Junij nam je prinesel uradni konec epidemije covida-19, ki je globoko zarezala v naša življenja. Marca so se zaprle izobraževalne ustanove, vrtci, prodajalne, meje, odpovedala pa so se tudi vsa športna tekmovanja. Vsekakor obdobje, ki si ga bomo zapomnili in, ki se bo zagotovo vpisalo v zgodovino.

Črnomaljski rokometaši se zavedamo, da bomo vsi skupaj v naslednjih mesecih na veliki preizkušnji. Soočali se bomo s težavami, ki jih bomo morali reševati, tako na gospodarskem, izobraževalnem, pa tudi športnem področju. Zagotovo nam ne bo lahko. Vendar si moramo zaupati in verjeti, da nam bo uspelo.

V rokometnem klubu Črnomelj se iskreno zahvaljujemo vsem, ki nam, kljub krajši sezoni stojite ob strani. Brez vas ne bi in ne bomo zmogli. Hvala predvsem Občini Črnomelj, Zavarovalnici Sava, Novi Ljubljanski banki, Zavarovalnici Vzajemna, Livar d.d., T2 in ostalim sponzorjem ter donatorjem.

Predvsem pa velika hvala vsem igralcem, staršem in podpornikom, ki, kljub še vedno trajajoči prepovedi treningov v domači dvorani, ostajate zvesti črnomaljskemu rokometu!

Glede na to, da je poletje, z njim pa dopusti, pred vrati, bomo s treningi mlajših selekcij začeli v drugi polovici avgusta, člani pa s pripravami, že tradicionalno začnejo v začetku avgusta.

Vir: RK Črnomelj
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj