Na vsebino

Zaključek 16. zimske šole nogometa

Letošnjo zimsko šolo nogometa je pod vodstvom naših izkušenih trenerjev obiskovalo in uspešno zaključilo 72 otrok. Vadbe so potekale na treh belokranjih osnovnih šolah in sicer OŠ Metlika s podružnično šolo Suhor, OŠ Podzemelj ter OŠ Semič s podružnično šolo Štrekljevec.

V petek 02.06.2023 se je ob prekrasnem vremenu in čudovitem ambientu v Športnem parku Podzemelj odvil zaključek že 16. zimske šole nogometa. Zaključka se je udeležilo 55 otrok, kateri so se pridno skozi vso zimo udeleževali treningov. Otroci so opravili še nekaj vaj ter staršem pokazali, kaj so se skozi zimo naučili in pridobili z vestnim poslušanjem in napotki trenerjev.

Po zaključku prikaza vaj in nekaj medsebojnih tekem, je sledila podelitev priznanj in medalj. V veliko čast nam je bilo, da so le te podelili ravnateljica OŠ Podzemelj ga. Marina Vorkapič, ravnatelj OŠ Semič g. Tomaž Pavlakovič in predsednik kluba ŠD NK Kolpa g. Andrej Jerina.

Celotni dogodek je posnela ekipa televizije Vaš Kanal in le tega si boste v prihodnji dneh ogledali na omenjeni televiziji (o datumu boste naknadno obveščeni).

Zahvaljujemo se vsem staršem in otrokom za izkazano zaupanje skozi vsa leta. Za pomoč se iskreno zahvaljujemo tudi našemu dolgoletnemu sponzorju zaključka PIZZERIJA IN ŠPAGETERIJA PRI STAREM PILDU.

Opomba: v kolikor želite svojega otroka vpisati v ŠD NK Kolpa in na zaključku zimske šole nogometa niste prevzeli prijavnice, lahko direktno kontaktirate športnega vodjo Elvirja Džemiča (030 467 912).

Več fotografij najdete s klikom na vir spodaj.

Do prihodnje sezone zimske šole vas športno pozdravljamo,

Trenerji in vodstvo ŠD NK Kolpa

Vir: NK Kolpa
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj