Na vsebino

Zaključek "Samoborske zimske trail lige"

V soboto se je blizu Jastrebarskega na Hrvaškem zaključila 7. Samoborska zimska trail liga, na kateri so sodelovali tudi trije Belokranjci: Matjaž Pintarič, Aleks Weiss in Stanko Brozovič.

Matjaž Pintarič je tudi tokrat tekel na kratki progi in v skupnem seštevku 13. krogov (sodeloval je na devetih) je zasedel absolutno 5. mesto, v svoji kategoriji M-45 pa je zmagal.

Aleks Weiss in Stanko Brozovič sta sodelovala na dolgi progi. Aleks je od 13. tekmovalnih krogov izpustil samo enega in na koncu zasedel absolutno 4. mesto (za desetinko točke je zaostal za absolutnim tretjim mestom), v svoji kategoriji M-40 je, tako kot Matjaž, zmagovalec sezone.

Tudi Stanko Brozovič se je odrezal več kot odlično. V osmih krogih je zbral dovolj točk, da je zmagal v svoji kategoriji M-50, v absolutni razvrstitvi je bil na visokem devetem mestu.

Čestitke vsem trem!

Ker je pred nami pust, je bil zadnji krog Samoborske zimske lige poimenovan tudi "Fašničko kolo", zato so bili nekateri tekači temu primerno tudi opremljeni.

Vse rezultate najdete s klikom na vir spodaj.

Vir: Stotinka

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj