Na vsebino

Zaključili smo 21. leto BOL

Za najboljša mesta Belokranjske odbojkarske lige se je borilo 7 ekip. Tekme so bile zanimive, borbene in kvalitetne. Tekma za 3. mesto, med lanskimi zmagovalci Bar Medved in ekipo KBŠ, so dokaj lahko dobili prvi, z rezultatom 3 : 0.

Finale med Okrepčevalnico pri Matičku in ŠTD Vinica se je prav tako končal z rezultatom 3 : 0 v korist Matičkom. Zmagovalci so čez celotno ligo pokazali največ in so zasluženo prvaki.

Za najboljšo igralko lige je bila izbrana Nataša Plut (Okrepčevalnica pri Matičku), za najboljšega igralca Ajdin Garanović (Bar Medved).

Čestitke vsem ekipam za dobro in fer igro. Hvala organizatorju ŽOK Črnomelj za trud, sponzorjem in sodnikom za dobro opravljeno delo ter seveda navijačem!

Končna razvrstitev:
- 7. mesto ŽOK Črnomelj,
- 6. mesto Bar Flamingo,
- 5. mesto Avtoličarstvo Gotlib,
- 4. mesto KBŠ,
- 3. mesto Bar Medved,
- 2. mesto ŠTD Vinica in
- 1. mesto Okrepčevalnica pri Matičku.

Za Bar Medved so tekmovali: Tea Gašperič, Nina Košele, Manca Bremec, Rožle Menart, Ajdin Garanović, Dani Popovič, Matjaž Pavlovič, Žiga Papež, Matjaž Bremec in Nejc Mercina.Vodja ekipe Simona Satošek.

ŠTD Vinico so zastopali: Jožica Šneler, Maja Stegne, Marija Grdešič, Mirjam Muren, Uroš Grabrijan, Marjan Čadonič, Marko Jarnevič, Jure Hudelja, Marko Rajakovič, Aleksander Kobetič, Tadej Frankovič in Simona Špehar.

Ekipa Okrepčevalnice pri Matičku: Ana Sever, Nataša Plut, Špela Velše, Goran Šimic, Gašper Kambič, Dejan Šmalc, Klemen Plut, Damjan Plantan, Sašo Pavlin in Tomaž Pavlovič.

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj