Na vsebino

Zaključna prireditev – Mali sonček, Miška Eli in Ciciban planinec

Danes smo na osrednjem igrišču vrtca pripravili zaključno prireditev na kateri smo podelili medalje in priznanja otrokom, ki so aktivno sodelovali v različnih športnih programih.

Strokovni delavci vrtca so lično pripravili priznanja in medalje. Zbrane goste, otroke in sodelavce je pozdravila ravnateljica Marijanca Kolar. Zahvalila se je gostom za obisk in otrokom ter sodelavcem za izvajanje pestrih športno gibalnih aktivnosti.

Najstarejši otroci so zapeli Kekčevo pesem in na kitari sta ju spremljala Samo in Rok. Vabilu na prireditev se je odzval planinec Janez Jerman. S seboj je prinesel veliko planinske opreme, ki jo je predstavil navzočim. Janez Jerman in koordinatorica projekta Ciciban planinec, Anica Nemanič sta otrokom podelila tudi planinske nalepke.

Vsi smo se razgibali skupaj s članicami Šole zdravja. V imenu skupine nas je pozdravila gospa Milena Pavlovič.

Zadnja leta vrtec izvaja tudi športni program Miška Eli, ki deluje pod okriljem Sokolske zveze Slovenija. Zbrane je nagovoril generalni sekretar Sokolske zveze Dušan Gerlovič, ki je prišel v naš vrtec v spremstvu maskote srčka Bimbam. Skupaj sta podelila medalje otrokom, ki so aktivno sodelovali v programu.

Otroci iz skupine Čebelice so odpeli še pesem Sonce navsezgodaj in nato je sledil zaključni del prireditve.

Težko zaslužena priznanja in medalje za osvojenega Malega sončka so podelile vzgojiteljice: Suzana, Mateja in Gordana. S podelitvijo vseh priznanj in medalj se druženje še ni zaključilo. Na vseh vrtčevskih igriščih so bile za otroke namreč pripravljene še različne gibalne igre.

Zahvaljujemo se vsem strokovnim delavcem za skrbno izvajanje in načrtovanje gibalnih aktivnosti, iger in srečanj. Vsem današnjim gostom se zahvaljujemo za udeležbo in popestritev programa.

Program je vodila Snježana Blaževič, za sceno in ureditev prostora je poskrbel tim delavcev. Hvala vsem!

Društvo za zdravje srca in ožilja Slovenija izvaja promocijske aktivnosti za zdrav življenski slog tudi za otroke. Zahvaljujemo se jim za obisk njihove maskote.

Vir: Vrtec Metlika

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj