Na vsebino

Zaključna prireditev športno gibalnih programov v metliškem vrtcu

V vrtcu vsakodnevno posvečamo veliko pozornosti športno gibalnim dejavnostim. Sodelujemo v številnih projektih povezanih s športom, organiziramo športne aktivnosti, otroci se veliko gibajo na prostem, telovadnici in v bližnji okolici vrtca.

Ob koncu šolskega leta smo pripravili zaključno prireditev gibalnih programov, saj sodelujemo v projektih Mali sonček, Ciciban planinec in Miška Eli, ki poteka pod okriljem Sokolske zveze Slovenije.

Ravnatelj Branko Ambrožič se je zahvalil strokovnim delavcem vrtca za neumorno delo ter za spodbujanje veselja do gibanja, ki je gonilo celostnega razvoja otrok.

Prireditev je povezovala Irena Grdešič.

Veseli nas, da sta nas ob tej priložnosti obiskala podžupanja Občine Metlika Anica Kopinič ter predsednik Sokolske zveze Slovenije Dušan Gerlovič.

Povabilu so se odzvale članice Društva Šole Zdravja Metlika, s predsednico Zdenko Kavčič. Otroci so prikazali nekaj dejavnosti, ki so jih urili skozi leto.

Ob koncu pa so sledile zaslužene nagrade, prav posebna priznanja in medalje.

Vir: Otroški vrtec Metlika

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj