Na vsebino

Že peto druženje "oranževcev"

Šola zdravja v Beli krajini je imela včeraj zjutraj skupno vadbo 1000 gibov po dr.Grishinu v Kanižarici pred restavracijo Štajdohar, kjer smo potem nadaljevali že peto druženje v prijetnem ambientu v odlični družbi oranževcev. Množična udeležba je dokaz, da smo v pravi zgodbi - Šola zdravja.

Če bi lahko vadbo 1000 gibov stisnili v eno tabletko, bi bil to najpogosteje predpisan zdravniški recept, je rekel idejni vodja in avtor vadbe 1000 gibov, dr. Nikolay Grishin. On že ve, saj je zdravnik, mi pa že občutimo dobre in blagodejne učinke redne vadbe na svoje telo. Zaradi boljše gibljivosti telesa se marsikatera težava zmanjša ali celo izgine. Zaradi gibanja v naravi in prijetnega druženja v skupini pa se izboljša tudi naše psihično stanje, zmanjšuje se občutek osamljenosti, socialne izkključenosti in depresije.

Naš slogan "Vsak trenutek je lahko nov začetek" vabi v naše vrste. Mi smo začeli že davnega marca 2013 in danes je za nami opravljena že 1432. vadba. Začnite tudi vi, če želite narediti nekaj dobrega za svoje počutje.

Vir: Šola zdravja

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj