Na vsebino

Zimski športni dan

V petek, 11. marca, smo izvedli zimski športni dan. Skupina učencev je bila na smučanju na smučišču Stari vrh. Iz Črnomlja smo odšli ob 6.30 in po dobrih dveh urah prispeli v Škofjo Loko. Nadeli smo si smuči in odšvigali po belih strminah. Ujeli smo še zadnje smučarske dni, saj se je sneg že pošteno stopil. Po štirih urah smučanja smo se odpravili domov.

Ker letošnja zima ni radodarna s snegom, ampak predvsem z dežjem, smo morali dejavnosti na prostem za učence, ki niso smučali, zamenjati z dejavnostmi v telovadnici. Jutro smo pričeli z ogrevanjem. Ko so bile mišice dovolj ogrete, smo igrali igro med dvema ognjema. Učenci in učitelji smo glasno navijali za svojo ekipo. Po malici smo v telovadnici na sredini spustili zaveso, tako da so se na eni strani učenci lahko preizkusili v badmintonu, na drugi pa v nogometu. Kljub slabemu vremenu smo izvedli dinamičen in prijeten športni dan.

Vir: OŠ Milke Šobar Nataše

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj