Na vsebino

Poziv mladim

Dragi dijaki in študenti! Dragi mladi!

Vabimo vas, da se pridružite Klubu belokranjskih študentov in skupaj z nami prispevate za razvoj in krepitev našega lokalnega okolja. Kako? S sodelovanjem pri delovanju, dogodkih, projektih in festivalih, ki jih organizira naš klub.

''Na mladih svet stoji,'' pravijo. In prav mi imamo pomembno vlogo pri razvoju in oblikovanju našega okolja. Z zagonom, idejami in energijo lahko naredimo razliko in prispevamo k lepšemu jutri v Beli krajini. Zato je pomembno, da se aktivno vključujemo v dogajanja v naši skupnosti in da svoje znanje ter sposobnosti uporabimo za dobro vseh.

V Klubu belokranjskih študentov smo zavzeti za to, da mladi postanemo kreativne in aktivne sile v naši skupnosti. To velja za vse: tudi če imate kakršnokoli idejo ali talent, ki ga nimate priložnosti nikjer izraziti, najsi bo to fotografija, skalno plezanje, petje, grafično oblikovanje ali drugo, se obrnite na nas in skupaj lahko pridemo do ideje, kjer se boste lahko izrazili in s tem dodali nekaj k belokranjskemu okolju.

Z veseljem vas vabimo tudi k sodelovanju na letošnjem festivalu Črnfest, ki ga organiziramo v okviru našega kluba. Festival je namenjen mladim in ponuja različne aktivnosti in dogodke, s katerimi se lahko povežete z drugimi in skupaj ustvarjate nepozabne spomine.

Ne oklevajte in se nam javite – za karkoli. Skupaj lahko naredimo resnično razliko!

Vir: http://klub-kbs.si
Klub belokranjskih študentov

Klub belokranjskih študentov

KBŠ

http://klub-kbs.si

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

    
1311
1415
24
31
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj