Na vsebino

20-letnega nasilneža odpeljali "na hladno"

Sinoči po 22. uri so bili policisti obveščeni o kršitvi javnega reda in miru na javni prireditvi v Metliki, kjer naj bi neznanec udaril moškega, potem pa v bližini prevračal kontejnerje za smeti ter motil javni red in mir. Policisti so se takoj odzvali in ga izsledili. 20-letnik, ki je bil pod vplivom alkohola, ni upošteval navodil in ukazov policistov, zato so mu odvzeli prostost in ga odpeljali v prostore za pridržanje.

Pijan moški je udaril nekdanjega predsednika programskega sveta Radiotelevizije Slovenija in kandidata SLS na evropskih volitvah Petra Gregorčiča. V stranki so dogodek potrdili na družbenem omrežju X: "Dejanje najstrožje obsojamo in se zahvaljujemo Policiji za hitro in korektno ukrepanje. Ker ne želimo, da dogodek zasenči volitve, Peter in kandidati danes aktivno nadaljujejo s kampanjo," so zapisali.

Zaradi storitve prekrška z elementi nasilja in neupoštevanja zakonitega ukrepa ali odredbe, bodo nasilnežu skladno z določili Zakona o varstvu javnega reda in miru izdali plačilni nalog v znesku 438,15 evrov, so še sporočili s Policijske uprave Novo mesto.

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

     
110
22
37
45
55
67
77
83
91
10
21
23
24
26
27
30
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj