Na vsebino

Novost v naši trgovini: Upciklirane nogavice in elastike za lase Beti Beti

Predstavljamo najnovejše izdelke v naši trgovinici, ki so narejeni lokalno iz ostankov preje, kar pomeni, da so izdelki z majhno težo in prispevajo k trajnostnemu načinu življenja. Beti preja, ki je uporabljena za te izdelke, ima certifikat OekoTex Standard 100, Class 1 (Baby), kar zagotavlja, da so izdelki varni in prijazni do kože.

Poleg tega so nogavičke narejene v sodelovanju z lokalnim partnerjem - podjetje Knof, ki je socialno podjetje, zato s svojim nakupom podpirate tudi dobrodelne projekte v naši skupnosti.

Z uporabo njihovih upcikliranih nogavic in elastik za lase Beti ne samo, da prispevate k varovanju okolja, ampak tudi prihranite vodo in zmanjšate svoj CO2 odtis. Dizajnerska nogavička, katere vzorec na podplatu je oblikovala Katja Keserič, vam bo polepšala vsakdan in hkrati sporočala pomembno sporočilo - “sodobni okoljski bojevnik”, ki vsako naše dejanje pušča sled - Footprint.

Nogavice so izjemno vzdržljive, kar je bilo testirano na NTF (t.i. Martindale test), zato boste z njimi brezskrbno korakali skozi vsakdan. Pripravite se na udobje, stil in trajnost v enem!

Vir: Zavod Metlika
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj