Na vsebino

Popoln konec tedna za NK Kolpa

Pomembna zmaga članske ekipe

Članska ekipa Kolpe je v 14. krogu MNZ lige gostovala pri ND Vir. Prvi polčas se ni končal po naših pričakovanjih, saj smo na odmor odšli brez zadetka. V drugem polčasu je naša ekipa le uspela povesti z zadetkom Matjaža Črniča, v 80. minuti pa z golom Dejana Drganca potrditi zmago z 0:2.

Selekcija U10 premagala ND Črnuče

V petkovem popoldnevu se je selekcija U10 odpravila na novo gostovanje in sicer k sovrstnikom ekipe ND Črnuče.

V prvem polčasu se je fantom poznalo, da je za njimi naporen teden treningov in šolskih obveznosti, saj so tekmo začeli dokaj zaspano. Kljub temu so uspeli prvi polčas dobiti z rezultatom 2:3. Nadaljevanje tekme pa se je odvijalo tako, kot smo si vsi želeli. Z bolj resnim pristopom naši igralci niso dovolili, da bi se domačini razigrali in jim z lepimi akcijami nasuli še pet golov. Tudi nasprotniki so imeli svoje priložnosti, a vendar je naš vratar vse strele uspešno obranil. Končni rezultat se je tako ustavil pri 2:8 za naše fante.

Popoln Kolpin konec tedna potrdili še selekciji U11 in U13

Poleg selekcije U10 in članske ekipe, ki sta domov prinesli zmago, sta nov krog spomladanskega dela odigrali tudi selekciji U11 in U13.

Selekcija U11 je v Športnem parku Podzemelj gostila vrstnike iz NK Borovnica. Naša ekipa je odigrala zelo lepo tekmo, ki je bila prava paša za oči. Tekom celotne tekme smo izmenjali veliko podaj, vsi goli pa so bili plod kombinatorne igre. Prvi polčas smo končali z rezultatom 3:0, v drugem pa samo še stopnjevali željo po zmagi in tekmo dobili z izidom 9:1.

Selekcija U13 pa je gostovala pri NK Zagorje. Ekipa je bila trdno odločena, da je v Zagorje prišla po zmago. V prvem polčasu smo si priigrali veliko priložnosti za zadetek, a žal nismo bili dovolj natančni pri zaključkih. Na odmor smo odšli z rezultatom 0:0. V drugem polčasu je ekipa odlično odigrala tako v obrambi kot v napadu in tik pred koncem tekme uspela povesti. Kljub temu, da so domačini ves čas izvajali pritisk pred našim golom, se nam je uspelo obraniti in tekmo končati z rezultatom 0:1. Strelec je bil Nejc Hrovat.

Kljub svoji majhnosti, smo lahko ponosni na vse in vsako selekcijo posebej! Čestitke mlajšim selekcijam, članom ter trenerjem za uspešno zaključen vikend!

Srečno in uspešno v naslednjem vikendu, naj se pravljica nadaljuje!

Vir: NK Kolpa

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

     
22
37
45
55
67
77
83
91
10
21
23
24
26
27
30
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj