Na vsebino

Turistične novosti v Beli krajini

Tik pred prazniki so svoja vrata pred začetkom turistične sezone odprli tudi v Beli krajini. BIG BERRY že 4 leta svojim gostom ponuja pet-zvezdična doživetja v tej slovenski regiji, ki se nahaja nekoliko izven klasičnih turističnih poti, vendar ima kljub temu veliko za ponuditi. Lanski finalist za turistično priznanje Sejalec, ki jo Slovenska turistična organizacije podeljuje za ustvarjalne in inovativne dosežke v slovenskem turizmu, je ob otvoritvi sezone poskrbel za več presenečenj. Med drugim so predstavili novo umetniško ulico – kar 230 m2 poslikav, ki jih je v aprilu ustvarilo 9 umetnikov iz Srbije, Hrvaške in Slovenije. Napovedali pa so tudi odprtje nove franšize še pred začetkom glavne, poletne, sezone – tokrat na hrvaškem otoku Ugljan.

BIG BERRY

Po lanski rekordni sezoni, ko je kljub nekoliko slabšim vremenskim pogojem BIG BERRY dosegel rekordno 80 % zasedenost v glavni sezoni, s povprečno doba bivanja 3.2, je letos cilj sezono predvsem podaljšati in ponuditi produkte, ki bi bili zanimivi tudi v pomladnih in zgodnjih jesenskih mesecih. To je cilj tudi celotne regije Bele krajine s katero BIG BERRY tesno sodeluje. Različni lokalni partnerji so bili tako povabljeni tudi na otvoritev sezone, kjer so se predstavili s svežimi in predvsem avtentičnimi izdelki, ki so na voljo tudi gostom.

Kljub svoji vpetosti v lokalno okolje pa BIG BERRY Kolpa luksuzni resort ni edini. Gre zgolj za prvo in ​​najpomembnejšo BIG BERRY destinacijo, ki pa ima zelo pomembno vlogo kot kraj, kjer se rojevajo ideje in kjer se testira različne inovacije, preden se zgolj najbolj uspešne ponudi naprej, franšizam.

»Nova franšiza, se bo v naslednjih mesecih tako odprla na otoku Ugljan. Gre za prvo BIG BERRY destinacijo na Hrvaškem, postavljeno luksuzno, v prvo vrsto ob morju. Poleg samih hišic bo tja prenesen tudi celoten model poslovanja. V letošnjem letu se bosta tam postavili najprej dve hišici, v prihodnjih letih, pa se jih načrtuje še več,« je pojasnila direktor firme Boštjan Hostej.

To je tudi odgovor na trend vedno bolj dinamičnih gostov, ki celotnega dopusta ne preživijo več zgolj na eni destinaciji. BIG BERRY bo tako dal gostom odlično možnost, da svoje počitnice kombinirajo in na poti obiščejo kar tri države – BIG BERRY Wies v Avstriji, slovenski BIG BERRY in pot zaključijo na hrvaški obali, v vsakem kraju pa dobijo točno tisto kar se pričakuje - bivanje v luksuzno opremljenih hišicah in avtentično povezavo z lokalno skupnostjo skozi svežo ponudbo lokalnega zajtrka, ter možnostjo izletov v okolico.

Vir: BIG BERRY

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

  
33
43
55
62
72
84
93
19
26
  
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj