Na vsebino

Maša pripravila pravo belokranjsko pojedino

Foto: Planet TV
Foto: Planet TV

Oddaja Večerja za 5 na Planet TV se je v tem tednu potepala po dolenjsko-belokranjski regiji. Zadnjo večerjo v dolenjsko-belokranjskem tednu oddaje je pripravila 22-letna Metličanka Maša Kuzma.

Njena srčna povezava z Belo krajino se odraža v vsakem koraku, ki ga naredi. Kot nekdanja vodja kluba belokranjskih študentov se je Maša odločila, da bo Belo krajino v najlepši luči predstavila v Hiši dobrot Bele krajine. Maša je prava ambasadorka in kreativna sila, ki ne le združuje ljudi in ideje, temveč jih tudi navdihuje.

Tokrat se je odločila pripraviti pravo belokranjsko pojedino. Za predjed je na mizo postavila "Koupske šurlice" - šlo je za testenine z dimljeno postrvjo, glavno besedo v glavni jedi poimenovani "Douma" je imela goveja pljučna pečenka, za konec pa je s svoje goste navdušila še s panakoto, poimenovano "Jagodni cekin".

Maša je vsestransko talentirana mlada strokovnjakinja v svetu komunikacije in organizacije dogodkov. Z izobrazbo diplomirane novinarke in s svojim izrazitim pripovednim slogom ter občutkom za detajle je osvojila srca bralcev in gledalcev.

Kot freelancerka na področju digitalnega marketinga je Maša vodila številne uspešne projekte, pri tem pa izkazala svoj talent za organizacijo in izvajanje inovativnih marketinških strategij. Kot direktorica festivala Črnfest je uspešno združila svoje veščine vodenja in strast do kulture ter umetnosti, ustvarjajoč nepozabne dogodke za obiskovalce. Poleg načrtovanja projektov, Maša razvija svoj talent tudi kot spretna pisateljica scenarijev, obenem pa se je že preizkusila tudi v svetu mode, so jo opisali na Planet TV.

Vir: Planet TV

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

  
33
43
55
62
72
84
93
19
26
  
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj