Na vsebino

Karateista Krašna uspešna na evropskem prvenstvu

V mestu Debrecen na Madžarskem je od 12. do 14. aprila potekalo SKDUN evropsko prvenstvo, ki sta se ga pod vodstvom trenerja Karate kluba Črnomelj Franje Horna, udeležila tudi karateista Ema in Jakob Krašna iz Semiča. Tudi tokrat sta oba posegla po vrhunskih rezultatih in izjemno zastopala Belo krajino, Semič in Črnomelj.

Jakob Krašna je s sotekmovalcem Borom Jovanovičem osvojil odlično 3. mesto v disciplini kate duo. Ema Krašna pa je v zelo močni konkurenci v kategoriji kadetinj osvojila odlično in hkrati nehvaležno 4. mesto.

Ne samo z medaljami z največjih karate tekmovanj, domov prihajamo z novimi vrednotami, ki se jih učimo skozi ta šport. V svoje vrste v Črnomlju vabimo vse, ki bi se želeli pridružiti ekipi najboljših, saj je karate šport namenjen vsem, majhnim in velikim, obema spoloma brez omejitev.

Naši tekmovalci imajo le nekaj dni, da si oddahnejo, saj se bomo že prihajajoči vikend udeležili ETKF evropskega prvenstva, ki bo od 19. do 21. aprila potekalo v Skopju v Severni Makedoniji.

Zahvaljujemo se vsem, ki nas kakorkoli podpirajo pri našem delovanju, med drugim tudi Občini Črnomelj.

Vir: Karate klub Črnomelj

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj