Na vsebino

Kramarič prinesel točko proti CSKA-ju; Matko ostaja prvi strelec lige

Martin Kramarič je dosegel peti zadetek v sezoni. Foto: PFC Sochi
Martin Kramarič je dosegel peti zadetek v sezoni. Foto: PFC Sochi

V 22. krogu ruske prve lige je zadnjeuvrščeni Soči Martina Kramariča gostil sloviti moskovski CSKA in iztržil neodločen izid 2:2. Točko je domačim priboril prav Kramarič, ki je po zaostanku svoje ekipe z 1:2, v 73. minuti premagal izkušenega vratarja Akinfejeva. Za 26-letnega Belokranjca, ki je bil tudi najbolje ocenjen igralec tekme, je bil to peti zadetek v sezoni, ob tem je zabeležil še prav toliko podaj.

Soči kljub temu ostaja na dnu lestvice prve ruske lige in ga čaka hud boj za obstanek med elito.

Aljoša Matko tokrat uspešen z bele točke

Aljoša Matko se je v 28. krogu Prve lige Telemach znova vpisal med strelce. Vodilno Celje je z Aluminijem doma igralo neodločeno 2:2 (1:2), Matko pa je v 36. minuti po dosojeni enajstmetrovki, z bele točke dosegel prvi zadetek za Celjane. Ob njegovem strelu je domačim navijačem zastal dih, saj je žoga zadela vratnico, a se je od nje vendarle odbila v mrežo.

To je bil za 24-letnega Črnomaljca že 13. zadetek v sezoni, s katerim je obdržal prvo mesto na lestvici najboljših strelcev lige.

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj