Na vsebino

Posamično in ekipno državno prvenstvo v badmintonu

V sredo, 3. aprila, smo se v Lendavi udeležili državnega ekipnega prvenstva v badmintonu. V predskupini smo prvo tekmo izgubili z 1-4 z OŠ Razkrižje. Edino točko je za našo šolo osvojila ekipa mešanih dvojic Maj Brozovič in Eva Hudak. V drugi tekmi smo tesno izgubili z OŠ Dobrova z 2-3. Točki sta za našo šolo prispevali Daša Mihelič v ženskih enicah in Daša Mihelič ter Eva Hudak v ženskih dvojicah. Tako smo zasedli 13. mesto med 18 šolami.

Čestitke že za samo udeležbo na državnem tekmovanju. Ekipo OŠ Vinica so sestavljali v enicah Samo Biličič in Daša Mihelič, v moških dvojicah Luka Frankovič in Maj Brozovič, v ženskih dvojicah Daša Mihelič in Eva Hudak ter v mešanih dvojicah Maj Brozovič in Eva Hudak. Podrobni rezultati vseh kategorij so na povezavi TUKAJ.

Prav tako je 13. marca v Mirni potekalo državno posamično prvenstvo v badmintonu, ki se ga je udeležila učenka OŠ Vinica Daša Mihelič. Na državnem prvenstvu je tekmovalo 34 učenk v kategoriji starejših deklic. V predskupini je premagala učenko brez boja ter izgubila z učenko OŠ Žužemberk Pio Pintar 5-21. V izločilnih bojih je nato izgubila z učenko OŠ Janka Ribiča Cezanjevci Anino Šumak 15-21 ter tako končala tekmovanje na 17. mestu. Podrobni rezultati vseh kategorij so na povezavi TUKAJ.

Vir: OŠ Vinica

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

  
21
33
43
55
62
72
84
93
19
26
  
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj