Na vsebino

Viničani področni podprvaki v badmintonu

Na področnem ekipnem prvenstvu v badmintonu za starejše učence in učenke, ki je potekalo v Mirni, je ekipa OŠ Vinica osvojila drugo mesto in se uvrstila na državno tekmovanje, ki bo potekalo v začetku aprila. Viničani so v predtekmovalni skupini po zmagi nad OŠ Grm ter porazoma z OŠ Žužemberk in OŠ Mirana Jarca Črnomelj, osvojili drugo mesto ter se po srečnem naključju uvrstili v polfinale. Tam pa so presenetljivo, a zasluženo premagali favorizirano ekipo OŠ Mirna, nato pa v dvoboju za 1. mesto izgubili z OŠ Žužemberk ter se tako veselili naslova področnih podprvakov. OŠ Vinica so zastopali Daša Mihelič, Eva Hudak, Samo Biličič in Maj Brozovič.

Ekipa OŠ Mirana Jarca Črnomelj je zasedla 5.-6. mesto.

Pri mlajših učencih in učenkah pa je tretje mesto zasedla ekipa OŠ Loka Črnomelj. Ekipa OŠ Mirana Jarca Črnomelj se je uvrstila na 5.-6. mesto, OŠ Vinica je bila sedma. Naslova področnega prvaka se je veselila ekipa OŠ Mirna.

Vir: OŠ Vinica, Zavod NM

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj