Na vsebino

2B - Daj srce

Nova zvočna podoba zasedbe 2B, ki jo je zakrivil Zmago Šmon, je mešanica indie rocka in popa, zato je točno to, kar potrebujete po napornem dnevu, za začetek vikenda, za pot domov, za sprostitev.

Gre za drugi singl z novega albuma zasedbe 2B; album nosi ime Koromandija in bo uradno izšel prihodnji petek s spremljevalnim dogodkom v Lepi žogi v Ljubljani. Na vidiku je torej mlada zasedba, ki se je kar nekaj časa kalila in sedaj predstavlja svoj novi projekt, modern zvok, odlično radijsko glasbo, ki pa jo za nameček popestrijo še besedila v slovenskem jeziku, mestoma celo narečna, belokranjska. Gašper, ki poleg bratov Jerneja in Primoža, sestavlja to tričlansko zasedbo, pa je sploh poseben adut, saj v komadu Daj srce, kot tudi v mnogih drugih s prihajajočega albuma, odpoje glavne in spremljevalne vokale tako, da boste ob svojem prvem srečanju z zasedbo v živo zagotovo z očmi iskali tudi žensko pevko spremljevalnih vokalov.

Za pesem Daj srce je zasedba v sodelovanju z mladim režiserjem Augostom Braatzem posnela tudi pravi kratki film v katerem sta glavni vlogi odigrala mlada perspektivna študenta Akademije za gledališče, radio, film in televizijo. Videospot je lepa Belokranjska razglednica in hkrati odlično odigran utrip mladega ljubezenskega razmerja. Video vsebino si lahko ogledate s klikom TUKAJ.

Celoten album bodo fantje predstavili prihodnji petek, 1. septembra, ko ga bo mogoče kupiti v spletni trgovini založbe Nika tako v fizični kot tudi zgolj v digitalni obliki. Prvič bodo pred publiko odigrali cel album, na odru pa se jim bo pridružil tudi Gušti, ki fante zelo podpira, saj po njegovem mnenju ustvarjajo prijetno glasbo in so super ljudje. Vabljeni torej k poslušanju nove skladbe in k druženju 1. septembra ob 20. uri v Lepi žogi.

Vir: Založba Nika

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

     
1410
2218
2310
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj