Na vsebino

Izgorelost na delovnem mestu

Ste vedeli, da naj bi po podatkih Svetovne zdravstvene organizacije izgorelost v prihodnjih letih postala ena izmed treh najbolj pogostih bolezni na delovnem mestu?!
V Podjetniškem inkubatorju Bela krajina se ravnokar informiramo o prepoznavanju simptomov izgorelosti in kako jih preprečiti. Koristni nasveti od predavatelja Romana Šuštaršiča Kozana, ki nam odpirajo oči, predvsem o tem, kako umiriti tempo življenja in ponovno odkriti male radosti, ki nas ženejo naprej!
Trenutno: Kako sta povezana sindrom izgorelosti in smisel življenja?

Vabimo na še štiri interaktivna predavanaj s praktičnimi znanji za večji uspeh:

- 28. september, četrtek, ob 18. uri: "Play lista v naših glavah - prepoznaj in počisti omejujoče vzorce!" z Martino Simonič

- 5. oktober, četrtek, ob 18. uri: "Aplikacija za povečanje produktivnosti" s Tomažem Aupičem

- 12. oktober, četrtek, ob 18. uri: "Kako ustvariti svoj strokovni ugled na spletu?" s Sebastjanom Štarklom

- 13. oktober, petek, ob 18. uri: "Kdo pravi, da bližnjice ne obstajajo? Spoznajte mreženje"! z Matejo Vrščaj

Spoznajte njihove izkušnje in preverjenja znanja iz prve roke. Odkrijte podrobnosti uspešnih zgodb, ki jih pišejo predstavniki nove generacije. Pridite po nasvet in vzpodbudno besedo. Udeležite se interaktivnih predavanj in delavnic ter bodite s tem vsaj en korak bližje povečanju svojega lastnega uspeha!

Vir: RIC Bela krajina

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj