Na vsebino

Jutri bo spremenljivo do pretežno oblačno, popoldne in zvečer krajevne padavine

Zvečer bo pretežno oblačno in večinoma suho. Ponoči bodo na zahodu krajevne padavine, ki se bodo krepile, možne bodo tudi posamezne nevihte. Plohe se bodo proti jutru razširile nad večji del Slovenije. Pihal bo južni do jugozahodni veter, ki bo izrazitejši ob morju in v višjih legah. Najnižje jutranje temperature bodo v alpskih dolinah okoli 4, drugod od 8 do 13 °C.

Jutri bo spremenljivo do pretežno oblačno. Predvsem v zahodnih krajih bodo občasno še krajevne padavine, ki bodo pogostejše popoldne in zvečer, ko se bodo razširile tudi nad osrednjo in južno Slovenijo. Lahko nastane tudi kakšna nevihta. Pihal bo okrepljen jugozahodnik, ob morju jugo. Najvišje dnevne temperature bodo od 11 do 18 °C.

Napoved za sosednje pokrajine

Ponoči bo pretežno oblačno, predvsem v sosednjih pokrajinah Italije bodo krajevne plohe in posamezne nevihte, ki se bodo občasno razširile tudi nad severni Jadran, kjer bo pihal okrepljen jugo.

Jutri bo spremenljivo do pretežno oblačno, pojavljale se bodo krajevne padavine, ki bodo najpogostejše v hribovitih krajih sosednje Italije in zahodne Hrvaške. V krajih vzhodno od nas bo večinoma suho. Pihal bo okrepljen jugozahodnik, ob Jadranu jugo.

Obeti

V ponedeljek se bo delno razjasnilo, več oblačnosti bo na zahodu. Sredi dneva in popoldne bo na severu in zahodu nastalo nekaj ploh. Še bo pihal jugozahodnik.

V torek bo pretežno oblačno s pogostimi krajevnimi padavinami. Ob morju bo pihal šibak jugo.

V sredo bo sprva oblačno in deževno. Zapihal bo severnik, na Primorskem burja. Popoldne se bo od zahoda jasnilo.

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj