Na vsebino

Naj roža cveti 2016

V Starem trgu ob Kolpi smo organizirali tradicionalno prireditev Naj roža cveti, na kateri Polansko turistično športno društvo vsako leto podeli priznanja za varstvo okolja. Za letošnje leto se je komisija odločila, da podeli priznanje družini Mlakar iz Deskove vasi za lepo urejeno domačijo z okolico. Za skrbno urejeno okolico stare šole, cerkve, kala, jezera in studenčka pa je prejela priznanje Agrarna skupnost Zagozdac.

Pozdravila nas je predsednica KS Stari trg gospa Renata Butala, ki je v svojem nagovoru med drugim spregovorila o pomembnosti varstva okolja.

V kulturnem programu so nastopili: pevska skupina Prijatelji iz Kočevja, skupina Divine, Andraž Hribar in tamburaši KŠD Predgrad. Z lepimi fotografijami iz Poljanske doline je prireditev, ki jo je vodila gospa Jožica Šterbenc, obogatil gospod Pavel Majerle.

Prejemnikom priznanj čestitamo.

Vsem, ki ste nam pomagali pri organizaciji prireditve in tistim,ki nas pri našem delu podpirate, iskrena hvala. Prisrčna hvala za sponzorstvo Vrtnarstvu Papež iz Črnomlja in Šoštarko iz Šalke vasi.

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj