Na vsebino

Novo v Črnomlju – plesni tečaj salse v paru!

S sprostitvijo ukrepov se plesni tečaji umikajo z ekranov ter vračajo v plesne dvorane. V Črnomlju se Plesno društvo Arabeska že pripravlja na pozitivno atmosfero na plesnih vajah, ki bodo zaradi omejitev ukrepov žal omejene na 10 obiskovalcev. Družabni element plesnih vaj, ki nam je bil odvzet pri spletnih tečajih, se tako vrača in že se veselimo nasmejanih in zadovoljnih obrazov članov in članic plesnega društva.

Zbiramo prijave na plesne tečaje in vadbe! Ker je število mest na plesnih vajah omejeno, predlagamo, da kar se da hitro pošljete prijavo in si zagotovite svoje mesto v dvorani. Prijave zbiramo na e-mail naslov [email protected]. Vaje bodo potekale v skladu s priporočili NIJZ.

Urnik:

Ponedeljek 19:00-20:30 VIP trening

Sreda 19:30-20:30 Aerobika

Petek 17:30-18:30 Orientalski ples in 19:00-20:00 Salsa v paru

Več informacij lahko dobite na telefonski številki 070775979 ter na e-mail naslovu [email protected]. Sledite nam lahko tudi na družabnih omrežjih Facebook (Plesno društvo Arabeska) in Instagram (@p.d.arabeska).

Vir: Plesno društvo Arabeska
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj