Na vsebino

Tina Pezdirec v finalu!

Kot zadnja nastopajoča je na včerajšnji polfinalni oder stopila 13-letna pevka Tina Pezdirec, ki je na avdiciji navdušila s svojo dvojno tehniko petja, v polfinalu pa je zapela evrovizijsko pesem Alenke Gotar Cvet z juga. "Tina, ti si stara 13 let! To ni nič! Madonca ... in tako dobro poješ, pesem, ki je zelo zahtevna, od popa do opere. Ti si doma na odru in si bila fenomenalna. Jaz sem res ponosna, da v šovu odkrijemo talente kot si ti, da mi kar srce igra," je komentirala ganjena Marjetka, Branko pa dodal: "Tina, ti prihajaš iz Bele krajine in si naš cvet z juga. Prepričan sem, da boš prišla v finale, verjamem pa, da je nate zagotovo ponosna tudi Alenka Gotar." Tudi Ana je podala svojo oceno: "Jaz sem bila izredno ganjena. Ti si kot reinkarnacija kakšne operne dive. To je bilo vse tako pravilno zapeto, da res bravo." Zadnji je komentiral Lado: "Ti si 13-letno dekle, ki je doma na glasbenem odru in znaš koketirati s kamerami. Sem pa tudi močno prepričan, da je ali pa še bo mag. Alenka Gotar ponosna nate, ko bo gledala tvoj nastop. To je bilo fantastično."

Po zelo napetem glasovanju gledalcev je prišel trenutek resnice, ko so razglasili rezultate tretjega polfinala. Največ glasov gledalcev je ta večer prejela pevka Tina Pezdirec, ki je prejela vstopnico za finalno oddajo, druga finalna vstopnica pa je šla po zaslugi glasov gledalcev v roke cirkuški artistki Tamii Šeme. "Hvala vsem za glasove in da ste uresničili najine sanje," sta takoj po razglasitvi rezultatov na kratko komentirali dve novi finalistki šova Slovenija ima talent.

Vir: 24 ur
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj