Na vsebino

Zbiranje prijav za mladinsko izmenjavo v Romuniji

Romunija, z delovnega sestanka za projekt v novembru 2015
Romunija, z delovnega sestanka za projekt v novembru 2015

Mladinski center BIT je partner v Erasmus+ projektu Sprinters – A New European Network On Mass Sport. V projektu, ki se bo odvijal v Romuniji (Ramnicu Sarat), sodelujejo še mladi iz Portugalske, Hrvaške, Grčije, Estonije in Turčije. Projekt se bo odvijal med 21. in 28.marcem 2016.

Glavna tema mladinske izmenjave je množični šport s poudarkom na rekreativni šport. Skozi razne delavnice in aktivnosti na prostem bodo udeleženci spoznavali metode za vključevanje mladih v šport, spoznavali prednosti športa pri razvoju družbe in vlogo športa pri osebnem razvoju posameznika.

Projekt je sofinanciran s strani programa Erasmus+. Udeleženci imajo na projektu zagotovljeno hrano, prenočišče v hotelu in sofinaciranje potnih stroškov do 170 EUR. V prostem dnevu bo organiziran ogled gradov grofa Drakule (približno 12 EUR na udeleženca). Predviden je tudi ogled prijateljske nogometne tekme Romunija:Španija. Udeležnci bo dobili tudi potrdilo (Youthpass) o sodelovanju na projektu.

Zainteresirani do 30.leta starosti (projekt je predvsem primeren za tiste, ki še niste bili na takšnem projektu, saj predhodna znanja niso potrebna) se lahko prijavite na [email protected]. Prijave zbiramo do 04.02.2015.

V prijavi navedite:

– ime in primek, spol in datum rojstva

– trenutni status (študent, brezposelna oseba, zaposlena oseba…)

– motivacijo za udeležbo na projektu

Od udeležencev pričakujemo, da bodo pridobljena znanja prenesli v lokalno okolje.

Vir: MC-Bit

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj