Na vsebino

Glasbeni večer na Gradu Vinica z 2B

6. jun ob 21:00

Počasi se socialno življenje vrača in nič ni lepšega od druženja ob živi glasbi. V soboto nam bosta večer lepšala brata Gašper in Primož.

2B sta najbolj znana po skladbah »Najini koraki« ter »Kot morje« (nagrada na MMS 2019). Letošnje leto sta začela, s skladbo »Kje so rože« ki je bila med drugim na Valu 202 med najbolj predvajanimi skladbami meseca aprila. V preteklosti ste 2B lahko slišali že na velikih festivalskih odrih Schengenfesta in Urbanega Dejanja kot tudi v dvoranah Cankarjevega doma in Slovenske filharmonije.

Svoje spevne melodije združujeta predvsem z electric organic zvrstjo, v kateri sta našla svežo energijo in zagon. Svojo glasbeno pot nadaljujeta kot prenovljen duet, na njunih nastopih pa ob novih skladbah lahko slišite tudi marsikatere odmeve njihovih prvih dveh albumov (B2 in Koromandija).

Letos pričakujemo novi album, na njem pa bosta 2B predstavila tisto, kar ju neizbrisno povezuje: skromnost ter strast do ustvarjanja sodobne, čustvene, rahlo zasanjane in izrazito optimistične glasbe.

Vljudno vabljeni!
Vsi skupaj poskrbimo za upoštevanje aktualnih priporočil NIJZ.

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj