Na vsebino

RŠ klubski maraton 17': 7AM & Bine

7. okt ob 22:00

V MKK novo klubsko sezono že kar tradicionalno program bogatimo z maratonom Radia Študent. Tokrat se nam bodo predstavili:

7AM ON TOUR
nomadska lo-fi trojka iz diy garaže
Trojka z nedoločljivo točko izvora, bivanja in gibanja. V glasbi pa razgledana skozi jasen garažni kontinuum punk rockersko in grungevsko navdahnjenih muzik zadnjih toliko in toliko let, vendar v odnosu do večine podobnih bolj ali manj trendovskih, bolj ali manj oguljenih in preživetih inačic, predvsem izvrstna s pesmimi in tudi za odtenek popovsko ambiciozno fino ter radoživo pevsko evforijo.

infolinks:
https://sevenamband.com/
https://www.facebook.com/7AMtheband/?fref=ts

Bine
mozirski slavček elektroakustike in terenskih posnetkov
Prijatelj radikalnega duha sodobne raziskovalne elektronike in elektroakustičnih eksperimentov, ki pod njegovimi prsti že kar malo blazno bezljajo, razpadajo, a se tudi blago ponovno sestavljajo vkup, odmevajo, piskajo in ja, tudi hreščijo. Novinec iz Mozirja nudi izjemno osredotočen pogled na glasbeni eksperiment z dolgo tradicijo ter izjemno plodnimi tlemi za vdiranje novih por sintetičnega tona in terenskega šuma.

O Klubskem maratonu

Klubski maraton Radia Študent vsako leto znova išče, najde in promovira najnovejše presežke domače alternativne glasbene produkcije. Kot najpomembnejši vir vzhajajočih glasbenih izvajalcev je izjemno uveljavljena institucija, ki s svojim utečenim programom kreira trende prihajajočih let lokalnega klubskega in festivalskega življenja in ob ključni medijski podpori predstavlja optimalno izhodišče za prodor najzanimivejših novih glasbenih sil na slovensko alternativno glasbeno sceno. Glavno poslanstvo Klubskega maratona je pronicljivo izpostavljanje še neuveljavljenih glasbenih ustvarjalcev in silovita podpora njihovim kreativnim talentom ter ambicijam za nadaljnji glasbeni razvoj.

Vstopnina: 2 €
Lokacija: MKK (Trg svobode 1)
Štart: vrata ob 22.00, koncert 23.00

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj