Na vsebino

Ajdovo zrno ostaja "ponos" Črnomlja

Včerajšnji članek glede obnove Skubicove hiše in Ajdovega zrna v črnomaljskem mestnem jedru je marsikateremu bralcu vlil kanček upanja, da pa morda v Črnomlju le ni tako hudo, kot se nam zdi. Ja, res je, da smo prebivalci navajeni na današnjo podobo mestnega jedra in se premalokrat zavemo, da v očeh naključnih obiskovalcev ali pa turistov, ki si namenoma pridejo ogledat Črnomelj, to vsekakor ne predstavlja mesta, kot bi si ga sami želeli.

Vemo, da je bil ob prebiranju včerajšnjih vrstic o obnovi stare stavbe marsikdo med vami skeptičen, pa vendar je vseeno obstajalo upanje, da je vse zapisano res. Na žalost ni. Res je bila prvoaprilska šala, kot ste nekateri zapisali na našem FB profilu.

Je pa to priložnost, da občani sami pričnemo razmišljat o mestu, o njegovi vsebini in čimprejšnji kvalitetni obnovi.

Fotografijo Gostilne in mesarije Skubic smo našli v našem arhivu starih fotografij, danes vam, v opravičilo za včerajšnjo potegavščino, v ogled ponujamo še nekaj posnetkov iz tega predala.

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

  
33
43
55
64
74
87
97
19
26
  
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj