Na vsebino

Belokranjska podjetniška šola: na voljo še nekaj prostih mest

Razmišljaš o tem, da bi se v prihodnosti preskusil na samostojni podjetniški poti? Imaš poslovno idejo in jo želiš uresničiti? Morda že razvijaš idejo in potrebuješ dodatno pomoč?

V Podjetniškem inkubatorju Bela krajina smo razvili poseben program GO4 ideja – belokranjska podjetniška šola, ki ti te bo opremila z znanjem, ki ti lahko omogoča realizacijo tvoje ideje.

Vključitev v belokranjsko podjetniško šolo prinaša znanja iz ključnih področij, ki so potrebna za razvoj poslovne ideje, nasvete in usmeritve ljudi, ki so svoja znanja pridobili predvsem z bogatimi izkušnjami, kreativen krog ljudi, ki se med seboj podpirajo in izmenjujejo ideje, možnost mentoriranja in pomoči strokovnjakov.

KDO SE LAHKO VKLJUČI?

Vključitev v GO4 ideja – belokranjska podjetniška šola je primerna za vse, ki zgolj razmišljajo o podjetniški poti ali že imajo podjetniško idejo in si želijo delati na sistematičnem razvoju (posamezniki ali podjetja).

Po zaključenem izobraževanju je za vse, ki boste potrebovali dodatno pomoč in podporo, na voljo spremljanje, individualno mentoriranje ter ekspertno svetovanje.

Udeležba v programu je brezplačna, število mest je omejeno. Prijave zbirajo do petka, 29. marca 2024. Več izveste TUKAJ.

Za več infrormacij lahko pišete na elektronski naslov [email protected] ali pokličete na 041 750 265.

Vir: Podjetniški inkubator Bela krajina

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

  
21
33
43
55
62
72
84
93
19
26
  
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj