Na vsebino

Belokranjski stolček na Otroškem bazarju in sejmu MOS

Active Chair ekipa se ta konec tedna predstavlja na največjem sejmu za družine v Sloveniji, Otroškem bazarju v Ljubljani. Odločili so se, da bralcem portala Radio Odeon podarijo 50% popust ob nakupu družinske vstopnice za Otroški bazar. Vse kar morate storiti je, da danes do 20:00 ure pišete na [email protected] in povprašate za ugodnost.

Že naslednji teden pa razstavljajo kar na dveh razstavnih prostorih na največjem poslovno-sejemskem dogodku v Sloveniji, na jubilejnem 50. MOS v Celju.
Vabijo vas k obisku njihovega razstavnega prostora v sklopu OOZ Črnomelj v dvorani L1 in prostora, namenjenega izbranim letošnjim MOS-ovim Podjetnim talentom, med katere so v največji konkurenci do sedaj, prišli s produktom Mushy by Active Chair. Prav tako gre za prvo belokranjsko ekipo in produkt, ki je prišla v ta izbor.

»Že poletje je bilo zelo pestro, saj nam je uspelo, da že kar nekaj slovenskih vrtcev zadovoljno uporablja naše stolčke, jesen pa je namenjena bolj sejemskim aktivnostim. Poleg omenjenih sejmov, bomo prisotni še na nekaj sejmih tukaj v Sloveniji in tudi v tujini. Veseli smo, da zdaj pošiljamo stolčke že iz druge serije in zagnano razvijamo stol za odrasle, saj je povpraševanje zelo veliko.« o dogajanju v podjetju pove Sebastjan.

Več o inovativnem produktu pa izveste na uradni spletni strani ali na Facebooku.

Vir: Active Chair

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj