Na vsebino

Brezplačen prevoz za obiskovalce kopališča v Damlju

Reka Kolpa v zadnjih dneh zaradi visokega vodostaja in nizkih temperatur ni bila primerna za kopanje, a kaže, da se poletje znova vrača in visoke temperature velja izkoristiti za privilegij čiste reke na najdaljši slovenski rivieri – reki Kolpi.

Turistično društvo Damelj in Javni zavod Krajinski park Kolpa bosta tako v ponedeljek in torek, 14. in 15. avgusta, poskrbela za brezplačne prevoze obiskovalcev naravnega kopališča Damelj-Žagarjev mlin, od urejenega parkirišča pred vasjo Damelj do reke Kolpe in tudi nazaj. S prevozi z udobnimi 8+1 sedežnimi kombiji pričnejo ob 11. uri, opravljali pa jih bodo vse dokler bo to potrebno. Vse pripeljane na kopališče bodo tudi varno pripeljali nazaj do njihovih vozil.

"Storitev, ki bo zaenkrat poizkusna, bo, če se bo obnesla, postala del stalne turistične ponudbe, saj želimo zaradi varovanja narave in okolja čim več vozil zadržati stran od naše lepotice Kolpe, obiskovalcem pa ponuditi optimalno udobje. Prevozi bodo za uporabnike brezplačni, zato vabljeni, da jih v velikem obsegu tudi izkoristite," so še sporočili s Krajinskega parka Kolpa in Turističnega društva Damelj.

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

  
26
  
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj