Na vsebino

Črnfest na spremenjeni lokaciji

Z vlaganjem v razvoj črnomaljskega starega mestnega jedra je bil pred izziv postavljen tudi študentski festival Črnfest, ki bo letos potekal že 14. leto zapored in bo ponovno dober za vse. Teden od 21. do 28. avgusta bo namenjen dobri glasbi, gledališču, smehu, športu, kulinariki in otroškemu rajanju.

Festival Črnfest, ki ga organizirajo Mladinski kulturni klub Bele krajine, Mladinski center BiT ter Klub belokranjskih študentov, je kljub okoliščinam, ki so botrovale k prekinitvi tradicije mnogokaterega festivala, uspel ohraniti kontinuiteto in bo letošnje leto že 14. leto zapored krasil poletno dogajanje v Črnomlju. Dogajalni prostor festivala bo parkirišče pred Barom Odeon ter okolica črnomaljskega gradu, nad, pred kratkim otvorjeno, mestno zakladnico.

Program bo pester:

Festival je nekoliko skrajšan, zaradi lažjega zagotavljanja primernih in priporočljivih pogojev za samo izvedbo. Organizatorji obljubljajo, da bo tudi letošnji Črnfest nepozaben in vabijo, da se jim pri soustvarjanju poletnega festivalskega vzdušja v starem mestnem jedru Črnomlja pridružite. Prav tako vas pozivajo, da se pred obiskom festivala pozanimate o pogojih za vstop na prizorišče in spoštujete dane ukrepe, saj lahko le na tak način zajezimo širjenje okužb.

Več informacij o samem dogodku najdete na Facebook ali Instagram spletni strani ter na spletni strani Črnfest.

Vir: Klub belokranjskih študentov
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj