Na vsebino

Odnesel kup bakrenih izdelkov

Policisti Policijske uprave Novo mesto so pretekli konec tedna posredovali v 241 nujnih primerih in na številko 113 prejeli 729 klicev. Obravnavali so tri prometne nesreče, v katerih so se udeleženci lažje poškodovali in 21 prometnih nesreč, v katerih je nastala premoženjska škoda. Zasegli so avtomobil kršitelju cestno prometnih predpisov, ki je vozil brez veljavnega vozniškega dovoljenja.

Posredovali so zaradi 42-ih kršitev javnega reda in miru na javnih krajih in v zasebnih prostorih in dva kršitelja pridržali. S področja kriminalitete so obravnavali sume kaznivih dejanj groženj, prepovedanega prehajanja meje ali ozemlja države, poškodovanja tuje stvari, vlomov in tatvin. Tako je v noči na nedeljo v Črnomlju neznanec vlomil v delavnico podjetja in ukradel večjo količino bakrenih izdelkov. Okoliščine vloma policisti še preiskujejo.

Policisti so posredovali še zaradi nesreče pri delu, požara, iskanja pogrešane osebe, požara, najdbe neeksplodiranih ubojnih sredstev, sprožitev signalno varnostnih naprav in nedovoljenih prehodov državne meje.

Vir: PU Novo mesto

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

  
26
  
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj