Na vsebino

Festival športa v Beli krajini

Festival športa v Beli krajini, je brezplačni športni dogodek, kjer bodo imeli obiskovalci obilo možnosti za športno sodelovanje in aktivno preživljanje prostega časa. Vse aktivnosti bodo brezplačne. Rdeča nit festivala bo športna tržnica, kjer se bodo predstavljala društva s področja Bele krajine. Poleg tega se bodo zvrstile različne delavnice, predavanja ter meritve in testiranja.

Festival bo potekal pod sloganom "Aktivno preživljanje prostega časa – S športom je življenje lepše".
Vabljene vse generacije, posamezniki in družine, športniki, rekreativci in radovedneži, ki bi radi videli, spoznali in preizkusili kaj novega. Zabavali se bodo tudi najmlajši, saj smo zanje pripravili razigrane aktivnosti.

Rezervirajte si ta konec tedna (10. do 12. junij), pridružite se nam v Gradacu, ter si privoščite brezplačno rekreacijo s pomočjo izkušenih trenerjev, spoznajte različne športe na kratkih predstavitvah, oglejte si tekmovanja ali pa se tudi sami preizkusite na rekreativnih turnirjih. Skozi celotni vikend si boste lahko ogledali tudi vrsto zabavnih in športnih prireditev z nastopom različnih skupin, ki bodo navdušile in razvedrile vsakogar!

Na festivalu imajo možnost sodelovati oz. se predstaviti tudi druge ustanove, ki lahko kakor koli pripomorejo k bolj kvalitetnemu ter predvsem zdravemu načinu preživljanju prostega časa. V kolikor bi se želeli tudi vi predstaviti na prireditvi, nas prosim kontaktirajte, saj bomo veseli vašega odziva, predloga ter morebitnega sodelovanja.

Priponke

Vir: Sokolska zveza Slovenije

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

     
22
37
45
56
68
78
83
91
21
23
24
26
30
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj