Na vsebino

FOTO: Nov dan, nova kraja goriva; poškodovana voznica v Metliki

Vlom v rezervoar tovornega vozila v Črnomlju.
Vlom v rezervoar tovornega vozila v Črnomlju.

Na parkirnem prostoru podjetja v Črnomlju je v noči na četrtek neznanec vlomil v rezervoar tovornega vozila in iztočil ter ukradel okoli 200 litrov goriva. Spomnimo, da sta dan prej nepridiprava istemu lastniku ukradla gorivo iz delovnega stroja v Jelševniku, a so ju policisti dobili.

Voznica v trčenju lažje poškodovana

Metliški policisti so bili včeraj nekaj pred 10. uro obveščeni o prometni nesreči z udeležbo dveh osebnih avtomobilov v Metliki. Opravili so ogled in ugotovili, da je za nesrečo odgovorna 25-letna voznica, ki je v križišču odvzela prednost 53-letni voznici. Lažje poškodovano 53-letno voznico so oskrbeli v zdravstvenem domu. Policisti so povzročiteljici nesreče zaradi kršitve cestno prometnih predpisov izdali plačilni nalog.

Nezakonito čez državno mejo

Policisti so na območju Rosalnic izsledili in prijeli sedem državljanov Afganistana ter državljana Maroka, ki so nezakonito prestopili državno mejo. Policijski postopki s tujci še potekajo.

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj