Na vsebino

Gledališka predstava Zofija napolnila dvorano Kulturnega doma Črnomelj

Včeraj je v Kulturnem domu Črnomelj Gledališka skupina KBŠ odigrala predstavo Zofija, s katero so v sklopu Črnfesta obeležili letos minevajočih 790 let od nastanka črnomaljske župnije in prve omembe Črnomlja kot naselja, za kar je zaslužna Zofija Višnjegorska.

Igralci so poželi bučen aplavz napolnjene dvorane v Kulturnem domu. Več v fotografijah, katerih avtor je AvLab.

Danes pa je ekipa Črnfesta za najmlajše pripravila predstavo Zeleni škrat Ariel. Zabavna glasbeno-animacijska predstava z mnogo humorja, v kateri otroci niso le gledalci, ampak postanejo del predstave. Skupaj bodo iskali zelenega škrata Ariela, ki kuje srečo in zaklad, se nasmejali porednim čevljem, ki so jo kar sami mahnili na sprehod, pa seveda tudi malo čarali in skupaj z malim čarovnikom pričarali izgubljeno pesmico. Na koncu bodo našli škrata Ariela, ki jim bo povedal, kje se skrivata sreča in zaklad.

Predstava bo v Grajskem atriju ob 18. uri.

Vstopnina: odrasli 2€, otroci 1€

V četrtek sledi Veganska kuharska delavnica z Veganiko in večerni koncert v Grajskem atriju, kjer bodo igrali Teo Collori & Momento Cigano. Na koncertu bodo obiskovalci lahko uživali v vrhunski glasbi akademskih glasbenikov ob manjši pogostitvi, ki bo obiskovalce popeljala v obdobje salonov, cigar, čarlstona in lakastih čevljev. (ob 22.00; vstopnina: 8 €)

Vir: Črnfest
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj