Na vsebino

Gostišče Kapušin obvešča

Spoštovani in cenjeni gostje!

Verjetno ste vsi slišali za neljubi dogodek, ki se je pripetil. Naša Sandra je prava borka in verjamemo, da se bodo zadeve pozitivno razpletle!

Gostilna Kapušin je družinska gostilna. Ljubezen do gostinstva in kulinarike se prenaša iz roda v rod. V gostilni smo zaposleni vsi družinski člani. Vso našo ljubezen do gostinstva, kulinarike in vinarstva, ki je prepletena s trdim delom, vztrajnostjo, odločnostjo in novimi stalnimi izboljševanji in izobraževanji, prelijemo v dobrote, ki Vam jih ponujamo. In za Vas, spoštovani in cenjeni gostje, je dobro le najboljše!

Dragi in spoštovani gostje! Vi ste tisti, ki ste duša in srce naše gostilne. Zaradi vas se trudimo biti še boljši in vi ste tisti, ki nam dajete še dodatno pozitivno energijo in moč.

Gostilna nemoteno obratuje še naprej.
Veselimo se že prihajajočega decembra in silvestrovanj! December je čas, ko se ozremo nazaj, se poslovimo od starega leta in si napolnimo baterijo za pogumen skok v novo leto!

Spoštovani in cenjeni gostje, vljudno vabljeni na Krasinec v Gostišče Kapušin.

Vir: Gostišče Kapušin

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

  
14
21
33
43
55
61
71
82
91
16
19
20
26
27
28
30
  
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj