Na vsebino

Grajsko drsališče je odprto

Valentina Ambrožič iz Športnega društva Pungart Metlika in Martina Legan Janžekovič, županja Občine Metlika sta včeraj slovesno otvorili grajsko drsališče in praznični december v Metliki.

Grajsko drsališče je projekt, ki ga ustvarjajo prostovoljci. Marsikdo je z namenom, da bi imeli v Metliki idiličen prazničen konec leta, investiral ves svoj prosti čas - podnevi, pa tudi ponoči - Pungart Metlika, Kud Plac, med njimi tudi naša sodelavca Ana Kukić in Anton Prosenik ter direktorica Zavoda za turizem, kulturo, šport in mladino Metlika Marjetka Pezdirc. Športna zveza Metlika je za vseh 16 dni dogajanja zagotovila reditelje.

Poleg same ideje, zagona in velike želje, da za vse prebivalce in obiskovalce pripravijo nepozaben december, ki si ga po nekaj letnem omejevanju zaslužijo predvsem otroci, ima projekt pozitiven vpliv na lokalno skupnost in sodelovanje med društvi, saj krepi povezovanje in prostovoljno delo otrok in mladine. Mladi in prostovoljci iz različnih društev ste vsem dvomljivcem dokazali, da vam je mar za svojo lokalno skupnost, da vam je mar za Metliko. In da ste pripravljeni z aktivnim delovanjem in sodelovanjem v občini ustvariti boljši jutri.

Si lahko želimo še lepšega in odličnejšega vzgleda za v prihodnje?!

Hvala, ker ste nam letos v Metliki pričarali zimsko pravljico. Iskrena hvala tudi vsem podjetjem, ki so se odločila podpreti projekt s finančno pomočjo. Donacije se zbirajo do konca leta. Zahvaljujemo se tudi vsem organizacijam, ki so pripravile pester spremljevalni program za vse generacije in Zavodu Metlika kot koordinatorju programa.

Želimo vam obilico vznemirljivih vragolij na ledu – ob tem ne pozabite na varnost, razvajanja ob hrani, toplih in prazničnih napitkih lokalnih ponudnikov ter sprostitve in prijetnega druženja ob barvitem kulturnem programu, ki nas čaka danes in v prihodnjih dneh.

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj